Öppet tider

   Måndag - Lördag

   09:00 - 12:00
   15:00 - 19:00

   För mer info se "kontakt"

Kliniken

Om Djurkliniken Lidingö


Vi bemöter dig precis som vi vill bli bemöTta! vi gör allt för att du och ditt djur ska få en personlig vård.

NYHETER:

Djurkliniken Llidingö Medlem sverges veterinär förbundet!

Kliniken kommer att vara semesterstängd 2023/04/23-2023/04/18

Djurkliniken Lidingö!

Djurkliniken Lidingö drivs av Legitimerad veterinär Mulualem Feleke, som även kallas Mulu.

Leg. vet Mulu är utbildad vid Moskvas veterinärakademi 1992 och i Sverige på SLU,Sveriges Lantbruksuniversitet,i Skara och Uppsala. Innan hon blev färdigutbildad veterinär arbetade Mulu som assistentveterinär i 3 år.

Veterinär Mulu har flera års yrkeserfarenhet inom området,och praktiskt erferenhet från olika djurkliniker i Stockholm. Hon har praktiskt erfarenhet från olika djurkliniker i Stockholm .

Hon bor på Lidingö med sin man, två pojkar och katten Wuro.

Mottagningen är öppen måndag - lördag efter tidsbokning per telefon (se "Kontakt").

Gilla Djurkliniken Lidingö på facebook för uppdateringar och nyheter!

!

Hjälp oss att minska smittspridningen! ä

Vi är glada över att kunna hålla öppet under dessa tider och ha möjlighet att hjälpa er och era djur. För att kunna göra detta måste vi dock hålla oss friska här på Djurkliniken Lidingö. Drför ber vi er ta hänsyn till följande:

Informera oss om du nyligen har varit sjuk, besökt ett riskområde eller träffat någon som har varit i karantän. I detta fall vill vi att ni, om möjligt, bokar om besöket till ett annat tillfälle. Om ni tillhör en riskgrupp kan ni också informera oss om detta. Vi kan d hjälpa er med nödvändiga anpassningar.

För er som kommer till kliniken finns det även åtgärder här på plats för att minska riskerna för smitta. Vi skulle uppskatta om ni använde handsprit precis när ni kommer in samt på väg ut. Handspriten finns på bordet vid receptionen menäven i undersökningsrummet. Utöver detta finns även handfat i toaletten för er som vill tvätta händerna. ä

Vanligtvis uppskattar vi när hela familjen eller nära och kära kommer på besök. I dessa tider vill vi dock försöka vidta alla möjliga ätgrder för att förhindra smitta. Därför skulle vi uppskatta om endast en person följer med djuret hit. Om denna person är någon annan än djurets ägare vill vi gärna också att ägaren håller sig tillgänglig via telefon för eventuella frågor och information.

Vi tar emot en person i taget i kliniken!

Tack för att du hjälper oss!

Mulualem T Feleke

Djurkliniken Lidingö